Om aan de steeds groter wordende vraag van “alles onder één dak” te kunnen voldoen werd in 2008 Placybel bvba opgericht. Deze plaatsingsfirma is het zusterbedrijf van Lagrange NV. Placybel bvba staat in voor de plaatsing van vloer – en wandtegels. Dit gaat van particulieren tot grote projecten verspreid over heel België. Placybel bvba legt zich niet enkel toe op het plaatsen van keramische of natuurstenen materialen, maar biedt aan zijn klanten een totaalpakket aan, gaande van chapewerken, isolatie – en akoestische materialen, kortom de volledige vloeropbouw. Bij Placybel bvba vindt iedereen een geschikt pakket voor zijn/haar project.

In 4 jaar tijd is Placybel uitgegroeid tot één van de grote spelers in België met klanten als Interbuild, BAM, Depret, De Paepe Group,Democo, Heijmans,… en hebben wij mogen meewerken aan zeer mooie projecten.

Met de komst van 2012 heeft Placybel bvba enkele vernieuwingen doorgevoerd waardoor wij onze klanten een nog betere service en garantie bieden.

Zo onderging Placybel bvba een verjongingskuur en bestaat het team nu uit jonge dynamische medewerkers die voor het bedrijf allemaal dezelfde visie delen: het afleveren van mooie kwalitatieve realisaties.

Wij willen onze klant een optimale werfopvolging aanbieden. Wij hebben standaard een projectleider en werfleider in dienst, maar per project kijken wij steeds of extra werfopvolging nodig is.

Placybel bvba werkt voor de realisatie van projecten samen met onderaannemers. Zo beschikken wij over een vast team van 40 vloerders. Maar ook hier kijken we naar de grootte van het project om de bezetting te optimaliseren.

Indien u ons de kans geeft om een project samen met u te realiseren, zult u zien dat wij uw vertrouwen meer dan waard zijn.